SAMBA ANGELS SAMBASHOW

Samba Angels Connie och Angela. Foto:Luella Billner
LET ME TAKE YOU TO RIO
Samba Angels Sambashow är glädje!

Samba Angels Sambashow är energi!

Samba Angels Sambashow är vackra, charmiga, exotiska dansare!

Samba Angels Sambashow är glittriga färggranna dräkter!

Samba Angels Sambashow är karneval!

Samba Angels Sambashow lyfter din tillställning!!
Samba Angels erbjuder shower till din fest! Vi uppträder på allt från företags kickoffer, klubbevents, karnevaler till mer privata tillställningar som bröllop och födelsedagar.

Ett kritiskt moment i en fest är ofta då du vill att gästerna ska gå från en lång sittande middag med mycket känslor, tal, god mat och dryck till fullt ös på dansgolvet. Du vill inte att gästerna ska spridas runt i lokalen, sitta kvar när DJ`n går igång eller i värsta fall börja röra sig hemåt. I detta läge är det perfekt med en sambashow. Vi kommer in efter dessert och kaffe och showar för er. Festen går från noll till hundra. De brasilianska karnevalsrytmerna, vår samba, de extravaganta dräkterna och vår glädje smittar av sig. Snart är alla uppe och dansar med oss. Vi tågar in till dansgolvet och leder era gäster i massdans. Efter ett tag smiter vi iväg och lämnar er att dansa natten lång.
Förslag på mindre sambashow:

Tre artister
Tre sambadansare klädda i färgglada, glittriga, plymfyllda dräkter dansar in till er och showar till medryckande karnevals musik från Brasilien. Musiken fås genom Spotify eller USB i er anläggning. Efter dansarna visat sin exotiska samba är det dags för era gäster att delta. Finns det hedersgäster som brudpar eller födelsedagsbarn bjuder dansarna givetvis upp dem först för att sedan bjuda upp alla till dans. Dansarna drar igång er tillställning och leder er i massdans likt "följa John". Rörelserna är enkla och anpassade för att alla gästerna ska kunna ha roligt och dansa med. Dansarna vill alltid lämna er med energi på topp. Har ni en egen DJ pratar ansvariga dansare ihop sig med hen så att hen kan mixa in en passande låt. Dansarna smyger ut och lämnar ett kokande dansgolv. Showen pågår ung 15-25 minuter beroende på gästernas energi och önskemål.

Förslag på större sambashow:

Tolv artister, fem sambadansare, fem slagverkare och två capoeiraartister.
Dansarna tar emot era gäster vid ankomst klädda i färglada glittriga klänningar med plymer på huvudet. De kan servera välkomstdrink, dela ut kransar eller helt enkelt skapa ett tropisk välkomnande miljö. För mest känsla kan skön bossa nova spelas på låg volym i lokalen. Tänk Girl from Ipanema

Senare efter er middag kommer den stora showen. Dansarna har nu bytt om till sina färgglada, glittriga, plymfyllda dräkter och de dansar in till er, till ljudet av de dånande rytmiska trummorna från de ackompanjerande slagverkarna. Ni får uppleva en sambashow Rio style, där varje dansare visar upp sin individuella dansstil. Dansarna gör nu plats för dom akrobatiska capoeir artisterna att komma in och hänföra er med sin rytmiska kampsortsliknande dans. Showen avslutas med att era gäster bjuds in till att dansa med alla artisterna.  Finns det hedersgäster som brudpar eller födelsedagsbarn bjuder dansarna givetvis upp dom först för att sedan bjuda upp alla till dans. Dansarna drar igång er tillställning och leder er i massdans likt "följa John". Rörelserna är enkla och anpassade för att alla gästerna ska kunna ha roligt och dansa med. Har ni en egen DJ pratar ansvariga dansare ihop sig med hen så att hen kan mixa in en passande låt till slagverkarnas rytmer. Slagverkarna dämpar och smyger ut. Dansarna stannar kvar och håller igång festen för att sedan smyga ut och lämna ett kokande dansgolv. Showen pågår i ung 30-40 minuter beroende på gästernas energi och önskemål.

Vi kan självklart anpassa oss efter era specifika önskemål!
Backstage show med dansare och slagverkare
Samba Angels livar upp på omåttligt populära Mosquito på Trädgården

Några av våra tidigare uppdrag

  • Princessan Madeleines Bröllop
  • Stora events för Preem, Klarna, Handelsbanken, SEB med mera.
  • Festivalen Campus 24
  • Show på Bar Brasils årliga karneval på Munchenbryggeriet
  • Shower för Mosquito
  • Shower för Uncle Eric Entertainment
  • Deltagit i karnevalen i Rio och Salvador
  • Shower i Norge, Danmark, Sverige, Brasilien och Dubai
  • Privata fester som bröllop, födelsedagar, studentfester, dop, med mera.
Samba Angels Armando och Connie med Jesper Parnevik på Princessan Madeleines Bröllop
Show med slagverkare och dansare
Samba Angels Angela och Angelica
Vill du boka en sambashow?

Kontakta oss för en offert

Email: info@sambaangels.se
Live at Mosquito på Trädgården Stockholm